Over OLB-downloads.org

Het doel van OLB-downloads.org is gratis downloads te bieden voor Online Bijbel software (Windows), inclusief een gratis Basispakket en additionele titels.

OLB-downloads.org is mogelijk gemaakt door Importantia Publishing. De kosten die gemaakt worden om deze website te laten bestaan en met gratis titels te vullen moet bekostigd worden uit de verkoopopbrengst van het Online Bijbel Pluspakket. Ook dit Pluspakket wordt niet echt verkocht, omdat iedereen zelf mag bepalen wat er voor dit Pluspakket betaald wordt. Het wordt aangeboden voor een vanaf prijs die veel lager ligt dan de gemaakte kosten.

De rol van Importantia Publishing in relatie tot de Online Bijbel software beperkt zich tot content-ontwikkeling, oftewel het beschikbaar maken van bijbelgerelateerde titels, zoals terug te vinden op deze site. Het Online Bijbel programma op zich (zonder titels) is een product van Larry Pierce in Canada en Cross Link Services BV in Nederland. Importantia Publishing kan derhalve geen support geven op de software. Echter zonder de bijdrage van Importantia Publishing zou er in het Nederlandse taalgebied nagenoeg geen titels beschikbaar zijn voor de Online Bijbel software.

Het maken van kosten voor gratis titels kan niet onbeperkt doorgaan, daarom kan hier alleen meer titels en verder ontwikkelde downloads aangeboden worden als er voldoende inkomsten zijn. Je kan hierbij helpen door het Pluspakket aan te schaffen voor een veel hoger bedrag dan er standaard voor gevraagd wordt of een donatie te doen.

Importantia Publishing is ook betrokken bij de ontwikkeling van meer gratis bijbelgerelateerde materialen middels crowdfunding projecten.